Buiten led scherm

Buiten led schermen voor verkoop en verhuur

 
Wij leveren alle soorten buiten led schermen. zowel verhuur als verkoop. Door onze eigen fabricage kan Led display expert deze buiten schermen tegen de scherpste prijzen aanbieden. Soms tot wel 30% goedkoper dan andere leveranciers.

Buiten led scherm
 
Onze buiten schermen komen van gerenommeerde fabrikanten met minimaal 10 jaar ervaring in de branche. Hierdoor heeft u altijd de beste kwaliteit buiten led schermen.
Op deze led schermen geven wij dan ook 2 tot 5  jaar garantie!
We leveren de buiten led schermen zowel front service als rear service. Dat wil zeggen dat als het scherm aan de gevel hangt het er niet af hoeft bij storingen of reparatie.
 

Buiten led scherm vs binnen led scherm

 
Een buiten led scherm verschilt op een aantal punten van een binnen led scherm. Een binnen led scherm is niet waterdicht en heeft een veel lagere lichtsterkte. Daarnaast wordt een binnen led scherm vaker van dichtbij bekeken waardor een kleinere pixelpitch wordt gebruikt. Zo zie je ook van dichterbij nog een mooi beeld en niet allen pixels. Tegenwoordig worden er zelfs HD schermen aangeboden en is een pixelpitch mogelijk van onder de mm. Daardoor worden deze schermen een serieuze concurrent voor de LCD schermen omdat ze een hogere lichtsterkte hebben. LCD geeft normaal maar 500cd/m2 en een indoor LED scherm tussen de 800cd/m2 en 2000 cd/m2 afhankelijk van de pixelgrootte. Een buiten led scherm heeft minimaal 4000 cd/m2 nodig omdat de zon deze lichtsterkte heeft en je deze wilt overtreffen. Buiten led schermen hebben over het algemeen tussen de 5500 en 10.000 cd/m2. Hier meer info over led schermen.

Led display expert is naast buiten led schermen verkoop gespecialiseerd in:
- buiten led scherm verhuur
- buiten led scherm lease
- outdoor led schermen
- indoor led schermen
- led scherm P1.9
- led scherm P3
- buiten led scherm P16
- video walls voor autoshowrooms
- led displays
- lichtkranten
- led panels
- led walls
- grote schermen
- outdoor led schermen
- reclameborden
- led boarding

 


Wilt u meer weten of heeft u vragen over een buiten led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.
 
 

led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display- led scherm verhuur

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  buiten led scherm