Digitaal Billboard

Digitaal billboard langs de weg

Een digitaal billboard is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. U ziet ze steeds vaker langs de snelwegen of bij gemeenten als u de gemeente binnenrijdt. Bedrijven kunnen op deze digitale billboards adverteren en gemeenten kunnen er belangrijke mededelingen op zetten. Dit kan varieren van wegwerkzaamheden tot evenementen. Deze digitale billboards worden in verschillende afmetingen aangeboden. Als ze laag vlak langs de weg staan is een klein scherm voldoende. Vaak wordt er dan wel gekozen voor een kleine pixel zodat het scherm niet te korrelig/grof wordt.  Voor de grotere digitale billboards die hoog op een paal staan wordt er vaak gekozen voor een pixel 10 of pixel 16. Vanaf een afstand zijn de pixels namelijk niet meer te zien en wordt het beeld 1 scherp geheel.

digitaal billboard huntsman

Digitaal billboard reclame content

Als u gebruik gaat maken van een digitaal billboard dan moet u rekening houden met het type content dat u erop gaat vertonen. Rijkswaterstaat staat niet toe dat u langs een snelweg films gaat vertonen. Dit lijdt te veel af voor weggebruikers. U mag dus alleen plaatjes vertonen en die moten minimaal 6 of 8 seconden blijven staan. Ook de felheid van het digitaal billboard wordt gecontroleerd. Als het digitaal reclamebord te fel staat ontstaat er lichtvervuiling en ook daar wordt tegen opgetreden. Zorg dus dat uw billboard een lichtsensor heeft die goed staat ingesteld dat als het donker wordt het scherm gedimd wordt en goed leesbaar blijft.

Digitaal billboard plaatsing

Om een digitaal billboard te mogen plaatsen heeft u waarschijnlijk een vergunning nodig. Vraagt u dit na bij uw gemeente zodat u niet voor verrassingen komt te staan. zowel de plaatsing als de vergunningaanvraag voor het digitaal billboard kunnen wij op ons nemen. Bij plaatsing van het billboard moeten we rekening houden met de ondergrond en het gebied waar het billboard komt te staan in verband met de windbelasting. De constructie van het digitaal billboard wordt geheel op maat gemaakt. U kunt dus zelf aangeven wat voor constructie u wilt. Dit kan zakelijk en functioneel zijn maar ook een design is mogelijk.

 

Bent u op zoek naar een digitaal billboard of wilt u meer informatie aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display- led scherm verhuur

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  digitaal billboard