Etalage led scherm

Een etalage led scherm kopen?

Steeds vaker ziet u etalages met een led scherm erin. Zo'n led scherm is een enorme eyecatcher en trekt veel bekijks. Het is ideaal om uw produkten te tonen en omdat het dynamisch is kan u op dezelfde plek in een kort tijdsbestek veel informatie aan uw klanten tonen. Omdat dit type etalage led scherm is opgebouwd uit modules is het ook heel goed op maat te maken voor uw etalage.

De pixelgrootte van uw etalage led scherm

Een etalage wordt vaak van dichtbij bekeken en het is dus van groot belang om er voor te zorgen dat het led scherm ook van dichtbij een goed beeld geeft. In het verleden waren de schermen in de etalage dan ook bijna altijd LCD. Het nadeel is alleen dat er dan naden in het scherm zitten en dat LCD een lage lichtsterkte heeft. Omdat er ook vaak veel zonlicht op een etalage staat wordt het beeld dan snel flets. Tegenwoordig hebben ze hele kleine leds zodat ook met een led scherm een hoge resolutie verkregen kan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan een pixelpitch 0.9 zodat vanaf 1 meter het beeld al scherp is.

Prijs / kwaliteitverhouding etalage led scherm

Omdat een pixelpitch van 0.9 meer dan 1 miljoen pixels per m2 heeft is dit erg prijzig. Meestal wordt er dan ook gekozen voor een pixelpitch van 3.91 of 3 mm. Deze etalage led schermen zijn nog betaalbaar. Vanaf een meter of 3 a 4 krijgt u dan ook een mooi beeld wat in de praktijk goed wertk en toch de aandacht van de klanten trekt.

Etalage led scherm kledingwinkel

Hieronder ziet u een etalage led scherm in een kledingwinkel. Het betreft hier een mesh led scherm. Dit is een lichtdoorlatend led scherm. De leds zitten op strips gemonteerd welke met ruimtes ertussen op een frame worden geplaatst. Zo kunnen klanten naar het led scherm kijken maar ook erdoorheen het interieur van de winkel zien. Op de rechter afbeelding zijn de ramen compleet geblindeerd maar het is wel echt een eyecatcher en valt nog meer op.

etelage led scherm kledingwinkel  etalage led scherm kledingzaak

 

 

 

Etalage led scherm juwelier

Hieronder ziet u ook een doorzichtig etagale led scherm. Deze Juwelier heeft een led scherm met een transparantie van 80% toegepast zodat er nog heel veel licht de winkel binnen komt.

etalage led scherm juwelier

Etalage led scherm parfumerie

Hieronder een high brightness etalage led scherm met een extra kleine pixelpitch.

etalage led scherm parfumerie

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een etalage led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  etalage led scherm