Groot led scherm

U bent op zoek naar een groot led scherm?

Voor een groot led scherm gaat u naar Leddisplayexpert.nl. Wij bieden de beste en mooiste grote led schermen (meer info) aan tegen de scherpste prijzen. Wij leveren o.a. aan reclamebureaus en licht-, en geluidverhuurbedrijven.

Groot led scherm indoor 39 m2
 

Maximale afmetingen groot led scherm

De maximale afmeting van een groot led scherm is eigenlijk niet afhankelijk van het led scherm zelf maar van de aansturing. Wij kunnen een led scherm zo groot opbouwen als u wilt. Deze led schermen bestaan namelijk uit kabinetten welke wij stapelen/stacken en middels datakabels doorverbinden. Dit kan tot extreme grootte van honderden vierkante meters. Echter heeft de aansturing/grafische kaart een maximale resolutie wat de grootte van het led scherm beperkt. Door het gebruik van een video splitter processor kunnen we weer meerdere aansturingskaarten koppelen zodat ook schermen met een resolutie boven de 8K worden gebouwd. Afhankelijk van de pixelgrootte is hierdoor de maximale grootte van het led scherm te berekenen.

Onderdelen groot formaat led scherm

De kwaliteit van een groot formaat led scherm hangt vooral af van de kwaliteit van de leds, de ic's en de voedingen. Doordat wij de led schermen zelf bouwen/samenstellen kunnen wij u elk gewenste configuratie aanbieden. Niet allen qua resolutie maar ook qua kwaliteit. We kunnen een budget scherm laten fabriceren maar ook een high-end led scherm met leds met golden wire chips en hoge refreshrate. Hierdoor heeft u altijd een  led scherm dat aansluit op uw behoefte.

Constructie groot led scherm

Omdat een groot led scherm nogal wat kan wegen is het van belang dat er een gedegen constructie is waar het led scherm op wordt gemonteerd of aan komt te hangen. Reken erop dat een led scherm ongeveer tussen de 30 en 50 kg per m2 weegt. Vooral in de verhuurmarkt wordt er vaak gebruik gemaakt van truss-systemen welke het gehele gewicht moeten dragen. Wij raden dan aan om lichtgewicht led schermen te gebruiken gemaakt van een diecast aluminium frame om gewicht te besparen. Deze led schermen zijn ook vaak het makkelijks te koppelen d.m.v. snelkoppelingen en speciale ophangbeugels. Voor een vaste installatie zal berekend moeten worden of het pand/frame het gewicht kan dragen en hoe het het beste kan worden bevestigd. Soms is er een extra frame nodig en soms kunnen de kabinetten zelf dragend zijn zodat er enkel wat bouten nodig zijn om het grote led scherm te monteren. 

Led display expert  is gespecialiseerd in:
- groot led scherm verhuur
- groot led scherm lease
- groot led scherm advies
- indoor led scherm
-  outdoor led schermen P10
- indoor led schermen P0.9 - P4.0
- videowalls
- led displays
- lichtkranten
- led panels
- groot led scherm P5
- groot led scherm P10
- groot led scherm P16
- led walls
- outdoor led schermen
- reclameborden
- led boarding


Wilt u meer weten of heeft u vragen over een groot led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display- led scherm verhuur

©  2021 copyright www.leddisplayexpert.nl |  groot led scherm