Waar moet ik op letten bij het kiezen van een led scherm deel2

3. Het design van het cabinet.

Een led scherm zal wel 100000 uur meegaan dus het design en gebruik van de juiste materialen van het cabinet is ook erg belangrijk.
Het design betreft eigenlijk 2 verschillende onderdelen. Het design van de led module/ PCB en het design van het cabinet. Als de PCB niet goed is dan zal dit de levensduur van het led scherm erg verkorten. Wij hebben een erg streng R&D team die er op toeziet dat de juiste materialen worden gebruikt. Door deze professionele benadering hebben onze led schermen een langere levensduur dan de gemiddelde led schermen. Ook het design van het cabinet is erg belangrijk. Als deze constructie niet goed is dan zal het cabinet na 1 of 2 jaar het led display niet meer beschermen tegen regen, sneeuw en storm. Het led scherm zal dan erg snel beschadigd kunnen raken. Zorg er dus voor dat u met een professionele partij te maken heeft.
 
4. Kwaliteit van de overige delen.

Ook de overigen onderdelen als de voeding, drivers, led module mask en module kabels zijn erg belangrijk. Het led scherm is zo goed als de zwakste schakel. Zorg dus dat deze onderdelen ook van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Zodra er 1 onderdeel van het led scherm niet goed is zal het gebreken gaan vertonen. Momenteel zijn Meanwell en Delta de beste voedingen die er zijn. Op het gebie van dirvers adviseren wij het amerikaanse MBI.