Led scherm probleemoplosser

Software start maar kan controlekaart niet vinden

Procedure

Ga na of uw led scherm een synchroon of asynchroon systeem is.

Synchroon systeem

1. Controleer of de USB-kabel van het led scherm met de computer is verbonden.
  2. Controleer of het USB-stuurprogramma is geïnstalleerd op de computer.(installeer het stuurprogramma
  3. Controleer of de USB-poort van de computer werkt of niet.

< >Controleer of het USB-stuurprogramma is geïnstalleerd op de computer. (installeer het stuurprogramma?Controleer of de USB-poort van de computer werkt of niet.

synchrone kaart voor led scherm

Asynchroon systeem

Hieronder staan verschillende procedures beschreven, afhankelijke van de wijze waarop de computer verbinding maakt met de controlekaart van het led scherm.

Asynchrone kaart en datatelefoon (LAN, WAN?

LAN

Directe verbinding via netwerkkabel (via de netwerkkabel communiceert de computer met de controlekaart)

asynchrone kaart voor led scherm

1. Controleer of de netwerkkabel goed met de computer is verbonden (controleer ook de netwerkeigenschappen van de computer om te kijken of er een verbinding is of niet)
  2. Wijzig het IP-adres van de computer (verander de IP in het netwerksegment dat gelijk is aan de controlekaart IP).
  3. Selecteer de corresponderende IP in de software.
WIFI (de computer communiceert met de controlekaart via Wifi)

wifi verbinding met led scherm

1. Controleer of de computer via Wifi verbonden is met de Wifi-router van de controlekaart.
  2. Wijzig het IP-adres van de computer (verander de IP in het netwerksegment dat gelijk is aan de controlekaart IP)
  3. Selecteer de corresponderende IP in de software.

WAN
Internet (de computer communiceert met de controlekaart via internet)

internetkaart led scherm

1. Verbinding van de computer met de controlekaart (controleer of de internetinstellingen van de controlekaart zijn voltooid of niet).
  2. Controleer of de controlekaart van het led scherm en de computer zijn verbonden met internet.
  3. Controleer of de firewall verhindert dat de software een externe verbinding kan maken.
3G draadloos (de computer communiceert met de controlekaart via een draadloos 3G-netwerk)

3G netwerk led scherm

1. Controleer of de computer is verbonden met de controlekaart (controleer of de 3G-instellingen zijn voltooid of niet).
  2. Controleer of de controlekaart verbonden is met het 3G-netwerk (knippert het internetcontrolelampje van de controlekaart?
  3. Controleer of de firewall verhindert dat de software een externe verbinding kan maken met het led scherm.