Led informatiebord

U bent op zoek naar een led informatiebord?

Led informatieborden zijn niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. Of het nu de informatie is bij het openbaarvervoer of parkeergarages of de informatieboarden langs de snelweg, Ze hebben tegenwoordig allemaal led displays die makkelijk de recentste infromatie kunnen weergeven. Deze digitale signalering zorg voor veel gemak. Mensen zijn snel op de hoogte van files of omleidingen of kunnen zien hoeveel parkeerplaatsen er nog beschikbaar zijn.

Commerciele led informatieborden

Naast de maatschappelijke toepassing worden de led informatieborden ook steeds vaker voor commerciele doeleinden gebruikt. Winkels en winkelcentra willen bezoekers graag van informatie voorzien maar ook industriele bedrijven. Led informatieborden zijn de ideale oplossing omdat ze met 1 druk op de knop nieuwe informatie kunnen tonen en makkelijk zijn te automatiseren.

 

Led display expert levert diverse soorten en maten led informatieborden. Van kleine tot grote pixels en zowel voor indoor als outdoor. Led display expert heeft het grootste aanbod in de Benelux. Bel vrijblijvend voor meer informatie of neem contact op via ons contactformulier.

 

 

led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display - led scherm verhuur

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  led informatiebord