Indoor led scherm

De door Leddisplay expert gebruikte indoor ledschermen hebben allemaal leds van gerenommeerde fabrikanten met ISO 9001 en voldoen aan de strengste eisen. Mede hierdoor hebben ze een prachtig beeld en een lange levensduur. Ook voor wat betreft de overige onderdelen als de PC, de voeding en de driver gebruiken wij alleen de beste materialen om de lange levensduur te waarborgen.

indoor led schermIndoor led scherm

modulaire opbouw indoor led scherm

Een indoor led scherm ook wel indoor led wall genoemd wordt opgebouwd uit verschillende modules afhankelijk van de grootte van het led scherm. Dit kan voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Outdoor led schermen hebben vaak een grotere pixel dan indoor led schermen omdat deze van verderaf worden bekeken. De standaard voor indoor led schermen in momenteel P5. 40.000 leds per m2. Afhankelijk van de toepassing zullen wij u adviseren wat het beste bij u past. Dit kan variëren van P0.8 t/m P6. Bij een vaste installatie wordt het scherm op een stalen frame gemonteerd zodat een uniform beeld ontstaat. Door de nauwkeurige fabricage van de modules wordt het ontstaan van naden vermeden. Bij verhuurschermen hebben de led schermen een klem zodat de led schermen snel en stevig aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Indoor led scherm software

Al onze led schermen worden geleverd inclusief software. Hierdoor kunt u gemakkelijk beeld, video of tekst uploaden. Bij de levering van het led scherm krijgt u een duidelijke instructie. De software van de videowall kan overweg met de meest voorkomende bestanden. Daarnaast heeft het een agenda functie zodat verschillende bestanden afwisselend kunnen worden getoond.

Montage indoor led scherm

Led display expert kan het indoor led scherm bij u komen installeren. Afhankelijk van de situatie bekijken we of er aanvullende constructieve maatregelen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de afmeting en de situatie op locatie. De bijkomende kosten worden altijd vooraf met u besproken.

Stroomvoorziening indoor led scherm

De klant dient er zelf voor te zorgen dat er op de locatie waar het scherm wordt geplaatst een stroomvoorziening aanwezig is. Eveneens moet de locatie van de aansturing worden aangegeven. Wij geven door middel van een berekening aan hoeveel spanning het indoor led scherm gaat verbruiken en wat er dus aan bekabeling moet komen te liggen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een indoor led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  indoor led scherm