Led Boarding

U bent op zoek naar led boarding voor uw voetbalveld of sportzaal?

Led display expert verkoopt  led boarding in diverse afmetingen en met verschillende pixelpitch.  Voor zowel voetbalveld, sporthal als voor het hockeyveld. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een passend voorstel doen welke led boarding het beste bij u past. Met name de refreshrate is belangrijk mochten de beelden van de wedstrijd op tv komen. Belt u gerust met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Tegenwoordig worden steeds meer led boarding uitgerust met SMD leds. Tot zo'n 3 jaar geleden waren het altijd DIP leds omdat de SMD leds niet de vereiste lichtsterkte haalde. Nu de techniek is verbeterd halen ook de SMD leds meer dan 5000 cd/m2. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor led boarding.

Bescherming led boarding

Led boarding onderscheidt zich vooral van normale led schermen door de bescherming die nodig is. Voorzowel de led boarding zelf alsook voor de sporters die op het voetbalveld staan. Zo heeft ledboarding een foam rand aan de bovenkant en zijn de maskers die de leds beschermen van rubber in plaats van kunststof. Dit zorgt ervoor dat de impact van een bal op het led scherm minder is en dat spelers die uitglijden tegen de led boarding zich niet kunnen bezeren.

Refreshrate led boarding

De refreshrate van een led boarding zegt heel wat over de kwaliteit. Hele simpele led schermen hebben een refreshrate van 960 Hz. Leds knipperen heel snel waardoor er videobeelden kunnen ontstaan. Het blote oog neemt dit niet waar. Maar een camera wel. Als u dus een lage refreshrate heeft dan zal deze lijnen gaan vertonen in het beeld. Om dit te voorkomen heeft u een hogere refreshrate nodig. Vanaf 1920 Hz krijgt u een mooi beeld. Voor HD camera's die dichtbij filmen is een refreshrate van 3840 Hz nodig.

Pixelgrootte led boarding voetbalveld

De pixelgrootte varieert van 9 tot 16 mm. Veel kleiner ziet u zelden bij led boarding.  Het meest gebruit wordt 10 mm. Omdat de led boarding 96 cm hoog is heeft u een verticale resolutie van 96 pixels. Dit is voldoende voor reclame doeleinden. Omdat de meeste mensen toch verder dan 10 meter van de led boarding afzitten zullen zij geen pixels meer zien maar een egaal plaatje.

led boarding

Onze led schermen komen van gerenomeerde fabrikanten met minimaal 10 jaar ervaring in de branche. Meanwell voedingen en Epistar leds zorgen voor een zeer hoge lichtopbrengst en een lange levensduur.

Op onze led reclameborden krijgt u dan ook tot 5 jaar garantie.

Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij de fabrikant. Hierdoor zijn we tot wel 30% goedkoper dan andere bedrijven. Vandaar ook onze laagste prijsgarantie.

Led display expert is gespecialiseerd in:
- led boarding verkoop
- led boarding lease
- led boarding voetbalveld
- outdoor led reclameborden
- indoor led reclameborden
- videowalls
- led zuilen
- led reclamemasten
- sport led schermen
- led scoreborden
- ledwalls


Wilt u meer weten of heeft u vragen over led boarding? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  led boarding