Led reclameborden

U bent op zoek naar led reclameborden?


Led display expert verkoopt en verhuurt led reclameborden. Led reclameborden worden veelal gebruikt op locaties waar veel verkeer passeert. Hier is het extra interessant om op te vallen. Omdat deze borden worden opgebouwd uit modules zijn ze heel groot te maken. Door de hoge lichtopbrengst valt u extra op. Zowel overdag als 's nachts. Grote reclameborden langs de weg zijn vaak P10. Dit is een goede pixeldichtheid voor zowel dichtbij als veraf om toch een mooi beeld te behouden. Led reclameborden worden geleverd voor zowel tekst als video of afbeeldingen. Afhankelijk van de situatie zullen we u een passende aanbieding doen.

Onze led schermen komen van gerenomeerde fabrikanten met minimaal 10 jaar ervaring in de branche. Meanwell voedingen en Epistar leds zorgen voor een zeer hoge lichtopbrengst en een lange levensduur.

dubbelzijdig led reclamebord

Op onze led reclameborden krijgt u dan ook tot 5 jaar garantie.

Daarnaast kopen wij rechtstreeks in bij de fabrikant. Hierdoor zijn we tot wel 30% goedkoper dan andere bedrijven. Vandaar ook onze laagste prijsgarantie.

Led display expert is gespecialiseerd in:
- led reclameborden verhuur
- led reclameborden verkoop
- led reclameborden lease
- led reclameborden advies
- outdoor led reclameborden
- indoor led reclameborden
- videowall
- led displays
- led reclameborden P1.9
- led reclameborden P3
- led reclameborden P5
- led reclameborden P10
- led reclameborden P16
- lichtkranten
- led panels
- reclameborden
- led signs
- ledwalls
- grote schermen

led reclamebord


Wilt u meer weten of heeft u vragen over een led reclameborden? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  led reclameborden