Led reclamemast

Bent u op zoek naar een led reclamemast om op te adverteren of wilt u zelf een led reclamemast bouwen?

Leddisplayexpert is gespecialiseerd in de aanleg van led reclamemasten. We kunnen voor u het hele traject begeleiden incl. de aanvraag van de vergunning. We leveren de reclamemast helemaal compleet. De constructie besteden we uit aan een extern constructiebedrijf waar we al langere tijd mee samenwerken. Zo weten we zeker dat het led scherm perfect past op de paal en dat er geen naden ontstaan in het scherm.

led reclame mastLed reclame mast

LED Reclame mast pixel pitch

We kunnen uw led reclamemast uitrusten in elk denkbare pixel. We zullen u adviseren welke pixel de meest geschikte is voor u. Hoe groter de pixelpitch hoe goedkoper het scherm is dus het is zonde als u voor een hele kleine pixelpitch gaat terwijl het led scherm alleen van een grote afstand bekeken wordt. Vooral de lichtsterkte is van belang dus ook over de scan van het led scherm zullen we u adviseren.

Mobiele led reclamemast

Mocht het niet mogelijk zijn om een vaste paal te monteren dan kan u altijd kiezen voor een mobiele led reclamemast. Dit zijn vaak led scherm aanhangers die u op elk gewenste plek kan neerzetten. De aanhanger is uitgerust met een hydraulische paal die tot een bepaalde hoogte het led scherm omhoog kan brengen.  Ook deze led reclamemasten zijn er in diverse afmetingen en pixelgrootte.

Mobiele led reclame mast

Constructie led reclamemast

De constructie van een led reclamemast moet worden berekend aan de hand van de regio waar hij komt te staan. Elke regio heeft zijn eigen windbelasting en deze moet worden doorgerekend zodat we zeker weten dat het led scherm geen gevaar vormt ook niet bij hele slechte weersomstandigheden. Het gaat hier zowel om de stalen constructie als ook het betonnen element in de vloer en de bevestiging van de constructie aan de betonnenvloer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs.

 

 

Produkten die LED display Expert B.V. verkoopt zijn:

 

 

 led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display - led scherm verhuur -   led scherm  producten

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  led reclamemast