Led scherm productieproces

Productieproces led schermen

Leddisplay expert werkt samen met 4 van de 10 grootste led scherm fabrikanten uit China. Al deze fabrikanten maken gebruik van geavanceerde en zeer betrouwbare LED productiemachines van o.a Samsung, Panasonic en Crest. Deze machines zorgen voor een snelle, betrouwbare en efficiënte productie Zo houden wij de productiekosten laag waardoor wij de led schermen tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en service.

led display fabricageled display pcb montage

Testapparatuur led schermen

Om de kwaliteit van de led schermen te vergroten hebben wij een aantal betrouwbaarheidstesten ontwikkeld waar elk led scherm aan wordt onderworpen. Denk hierbij aan overbelasting van spanning, testen m.b.t. stof, waterdichtheid, hoge lucht- vochtigheid, schokbestendigheidstest en temperatuurtests.

led scherm vibratie test machine

videowall produktie betrouwbaarheids test

 

Duurzaamheidstesten led schermen

Om de duurzaamheid van de led schermen en led displays te testen worden ze in testruimtes geplaatst waar ze voor langere tijd vol vermogen worden getest.

led schermen met gestandaardiseerde modules

zes voordelen van gestandaardiseerde modules:

- Donkerzwart en duurzaam, speciaal ontwikkeld kunststof. Het is sterk, vervormd niet en heeft een hogere contrastwaarde.

- Gestandaardiseerde modules. De afmeting is 320mm x 320mm. Hieruit maken we alle displays. P2.5, P3.33, P4,P5, P6, P8, P10, P13.3, P16, P20, P26.66. Door deze massaproductie kunnen we een betere kwaliteitscontrole doorvoeren waardoor de marge kleiner wordt en de mogelijkheid tot het vormen van naden wordt gereduceerd.

- Gestandaardiseerde panelen. De afmeting is 960mm x 960mm of 640mm x 640mm. Voor zowel indoor led schermen als outdoor led schermen. Door een hogere nauwkeurigheid verkleind dat verloop tussen de panelen.

- Door de standaardisatie kunnen we makkelijker voorraden aanhouden wat ons flexibeler maakt en waardoor we sneller kunnen produceren.

- De standaardisatie vereenvoudigd de installatie en het onderhoud van de schermen.

- Door de standaardisatie zijn onderdelen makkelijk te vervangen of te upgraden. Zelfs na een aantal jaar.

gestandaardiseerde modules voor een led display

led schermen met service via de voorkant

In het verleden was onderhoud lastig en duur omdat dit alleen mogelijk was via de achterkant. Onze leveranciers hebben methodes ontwikkeld om zowel via de voorkant als de achterkant onderhoud te kunnen plegen. Hierdoor worden de kosten van onderhoud en reparatie aanzienlijk verlaagd. Voorbeelden van schermen met frontservice zijn led reclameborden, led gevelreclame en led walls. Voorbeelden van led schermen met rearservice zijn mobiele led schermen, led boarding en led reclamemasten

voordelen van service via de voorkant:

- Geen schroeven tussen de module en het paneel, hierdoor is de module makkelijk los te koppelen en weer vast te zetten. Het kost enkele seconden om en module te verwijderen.

- De bedrading is snel los te koppelen en zit niet vast geschroefd.

- Ruimtebesparing. Er is geen ruimte nodig om via de achterkant onderhoud te kunnen plegen. Het scherm kan hierdoor ook dunner worden.

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  produktieproces