Led wall kopen

U wilt een led wall kopen?


Een led wall kopen kunt u het best bij Led display expert. Of u nu op zoek bent naar een grote led wall of een kleine lichtkrant, of de led wall nu single color of rgb moet zijn, Led display expert heeft voor u een passende oplossing. Wij leveren de led walls van ongeveer een meter tot vele vierkante meters. Zo hebben we lichtkranten t/m 6 meter lang. En middels de koppeling van cabinets kunnen we oneindig lange led walls bouwen.

led wall cabinetten

De led walls van Led display expert zijn zowel voor indoor als outdoor te verkrijgen. Door het gebruik van Epistar leds en Meanwell voedingen krijgen de schermen een hoge lichtopbrengst en een stabiele weergave. Door de hoge kwaliteit van deze led wall krijgt u tot 5 jaar garantie en omdat wij rechtstreeks importeren betaalt u tot wel 30% minder dan bij andere leveranciers.

led wall

Indoor led wall

Een indoor led wall verschilt op een aantal punten van een outdoor led wall. Zo heeft deze een lagere lichtsterkte en is deze niet waterdicht.

Outdoor led wall

Een outdoor led wall heeft een minimale lichtsterkte van 4000 NIT nodig. Dit komt voornamelijk omdat de zon 4000 NIT produceert dus moet de outdoor led wall een hogere lichtsterke hebben om goed zichtbaar te zijn als de zon er recht opstaat. Er bestaan ook semo-outdoor led walls maar daar zullen we hier niet op ingaan.

Ook moet een outdoor led wall waterdicht zijn. Er zijn zelfs outdoor led walls voor extreme weersomstandigheden zoals extreme kou. Deze schermen hebben een andere verbinding voor de drivers en leds.

In Nederland is dit niet nodig. Zolang een led wall aan staat produceert hij warmte en zal een led wall weinig last hebben van temperaturen van - 10 graden.


Led display expert is gespecialiseerd in:
- led wall verhuur
- led wall verkoop
- led wall lease
- led wall advies
- led wall P1.9 t/m led wall P16
- reclameborden
- led displays
- outdoor ledschermen
- indoor ledschermen
- grote schermen
- led panels
- lichtkranten


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een led wall? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.
 

 

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  led wall kopen