Mobiel led scherm

U bent op zoek naar een mobiel led scherm?


Leddisplayexpert.nl levert uw mobiel led scherm in alle soorten en maten. Zowel als led scherm aanhanger als op een vaste wagen. Om te huren of om zelf te verhuren. Deze outdoor schermen worden meestal geleverd in P5, P8, P16 of P10. Het ligt er geheel aan of u een indoor mobiel led scherm of een outdoor mobiel led scherm wilt hebben. De indoor mobiele led schermen zijn vaak gemaakt van een diecasting frame zodat ze makkelijk in en uit elkaar te halen zijn. Deze led schermen worden veel gebruikt in de verhuur voor concerten, beurzen en evenementen.

De led schermen die worden verhuurt voor beurzen hebben vaak de pixelgrootte 4.81. Hierdoor zijn er cabinetten van 500 x 500 mm te maken en dit is makkelijker in te passen in standbouw. Voor hele grote mobiele led schermen wordt vaak P10 gebruikt.

Mobiele ledschermen die op een trailer of aanhanger staan zijn er vanaf 6 m2. Dit is een vrij simpele enkelasser die ook met een B rijbewijs vervoert kan worden. Grotere led schermen hebben vaak een dubbelasser. Deze mobiele led schermen staan vaak op een hydraulische paal zodat hij op locatie omhoog kan worden gebracht voor een beter zicht en bereik.

trailer mobiel led scherm   mobiel led scherm trailer

Onze mobiele led schermen worden gemaakt door fabrikanten met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft u altijd een state of the art mobiel led scherm.

Wij geven u op deze schermen 2 of 3 jaar garantie.

Wij kunnen u adviseren welk led scherm het beste bij u past. Afhankelijk van de afstanden waarvan het scherm wordt bekeken adviseren we de pixeldichtheid en de grote van het mobiel led scherm.

Led display expert is gespecialiseerd in:
- mobiel led scherm verhuur
- mobiel led scherm verkoop
- indoor led schermen
- ledscherm P1.9
- ledscherm P3
- lichtkranten
- led panels
- mobiel led scherm lease
- mobiel led scherm advies
- ledwalls
- outdoor ledschermen
- videowalls
- led displays
- reclameborden
- led signs


Wilt u meer weten of heeft u vragen over een mobiel led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  mobiel led scherm