Outdoor led scherm

De door Leddisplayexpert gebruikte outdoor led schermen zijn voorzien van leds cq chips van gerenommeerde ISO gecertificeerde fabrikanten en voldoen aan de strengste eisen. Door het gebruik van deze leds en een eventuele chroma calibratie krijgt u een hoogwaardig stabiel beeld met een hoge kleur uniformiteit. Ook voor wat betreft de overige onderdelen als de voeding,de PCB en de driver die de leds aanstuurt  gebruiken wij alleen de beste materialen. Hierdoor is ook een lange levensduur te waarborgen wat resulteert dat wij wel tot 5 jaar garantie geven.

outdoor led schermOutdoor led scherm

Modulaire opbouw outdoor led scherm

Een outdoor led wall of outdoor  led scherm wordt opgebouwd uit verschillende modules afhankelijk van de grootte van het scherm. Dit kan voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Outdoor led schermen hebben vaak een grotere pixel dan indoor led schermen omdat deze van verderaf worden bekeken. Afhankelijk van de toepassing zullen wij u adviseren welk outdoor led scherm het beste bij u past. Dit kan variëren van P4 t/m P32. Daarnaast zijn de outdoor led schermen IP65 of IP67 waterdicht. Aan de voorkant van het led scherm wordt een lijmlaag aangebracht zodat er geen water langs de leds naar binnen kan dringen. Ook worden de ontvangstkaarten gelakt zodat ze beter bestendigd zijn tegen weersinvloeden. Een cabinet bestaan weer uit een aantal led modules afhankelijk van de grootte en afmeting. Deze worden met rubberen strips op het frame gemonteerd zodat ook dit gedeelte van het led scherm waterdicht is. Bij een vaste installatie wordt het scherm op een stalen frame gemonteerd zodat de kabinetten niet kunnen gaan verschuiven een uniform beeld ontstaat. Door de nauwkeurige fabricage van de kabinetten en het frame wordt het ontstaan van naden in het outdoor led scherm vermeden. Bij verhuurschermen hebben de led schermen een snelkoppeling zodat de kabinetten snel en stevig aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Outdoor led schermen ziet u vaak op aanhangers, als billboard op een paal en aan gevels van gebouwen.

Led scherm software outdoor led scherm

Al onze outdoor  led schermen worden geleverd inclusief bijbehorende software. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk beeld, video of tekst uploaden. Deze software kunt u gewoon op uw Windows PC installeren. Bij de levering van het outdoor led scherm krijgt u een duidelijke instructie en wij hebben altijd een telefonische helpdesk. De software kan overweg met de meest voorkomende type bestanden. Daarnaast heeft de software een agenda functie zodat verschillende bestanden afwisselend kunnen worden getoond. Dit geldt voor zowel afbeeldingen als voor films.

Montage outdoor led scherm

Leddisplay expert kan het led scherm bij u komen installeren. Afhankelijk van de situatie bekijken we hoe we het outdoor led scherm kunnen monteren en wat er voor constructie nodig is.  Dit is afhankelijk van de afmeting van de video wall en de situatie op locatie. De bijkomende kosten worden altijd vooraf met u besproken en we streven uiteraard naar een veilige, duurzame en betaalbare oplossing.

Stroomvoorziening outdoor led scherm

De klant dient er zelf voor te zorgen dat er op de locatie waar het scherm wordt geplaatst een stroomvoorziening aanwezig is. Eveneens moet de locatie van de aansturing worden aangegeven zodat we kunnen zien hoe de databekabeling moet lopen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een outdoor led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  outdoor led scherm