Led scherm verhuur

Diverse soorten led schermen in de verhuur. Snel informatie? Bel: 076-7002165 of mail: info@leddisplayexpert.nl

Als u eenmalig een led scherm of een videowall nodig heeft is het niet rendabel om er 1 aan te schaffen. Daarom verhuurt LeddisplayExpert led schermen en videowalls. Voor elk project hebben we een oplossing. Zowel indoor als outdoor. Mocht u op zoek zijn naar een videowall of led scherm om te huren dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Indoor LED scherm verhuur

Tegenwoordig worden er voor presentaties of op beurzen grote led schermen gebruikt. Omdat een beamer vaak te flets wordt bij veel lichtinval en er mensen door het beeld kunnen lopen wordt er gekozen voor een led oplossing. Deze indoor led schermen zijn modulair en zo kunnen dus extreem grote ledwalls worden gemaakt. Door voor een kleine pixel te kiezen zijn deze led schermen ook nog eens goed van dichtbij te bekijken. Onze indoor led scherm verhuur speelt hierop in door led schermen met een kleine pixelpitch te verhuren. We kunnen de led schermen aan een truss ophangen maar ook in uw beursstand verwerken.

Outdoor LED scherm verhuur

Ook voor outdoor toepassingen hebben wij led schermen in de verhuur. Als men presentaties, live registraties of reclame wilt maken welke in de openlucht worden getoond dat heeft u een ander led scherm nodig dan voor een indoor toepassing. Niet alleen moet het led scherm waterdicht zijn maar het moet ook een hogere lichtopbrengst geven omdat het led scherm in direct zonlicht ook nog zichtbaar moet zijn. Wilt u een led scherm huren geef dan dus goed aan waar u het gaat gebruiken. Outdoor led schermen worden doorgaans ook op een grotere afstand bekeken waardoor de outdoor led scherm verhuur schermen een grotere pixelpitch hebben dan de indoor led schermen.

Evenementen waar vaak led schermen voor worden gehuurd zijn:

- Popconcerten

- Festivals

- Beurzen

- Openingen van winkels

- Events

- Opendagen

Voor de verhuur zijn verschillende opties mogelijk. Zo hebben we een aanhanger met een led scherm in de verhuur maar kunnen we ook uit losse delen led schermen opbouwen voor bijvoorbeeld op een podium of in een beursstand.

LED scherm aanhanger verhuur

Soms is het niet mogelijk om een led scherm ergens op te hangen. Dan is er de mogelijkheid om een complete aanhanger te huren waar een led scherm op is gemonteerd.  We kunnen dan bijvoorbeeld al op voorhand de content op het led scherm zetten zodat u alleen de gehuurde aanhanger op zijn plek hoeft te zetten en het led scherm aan hoeft te zetten. Dit scheelt veel werk. Er hoeft ook niets te worden afgebroken. U kunt het led scherm zo weer wegrijden.

Modulaire LED scherm verhuur

Om de LED schermen portabel te maken zijn ze gemaakt volgens een modulair systeem. Deze modules / kabinetten variëren van grootte 50 x 50 cm tot 96 x 96 cm.  Ze worden vervoerd in flightcases. Op locatie kunnen de led scherm modules dan aan elkaar worden gekoppeld om tezamen één groot led scherm te vormen. De modules zijn voorzien van snelkoppelingen zodat een led scherm van 3 x 4 meter binnen 30 minuten kan worden opgebouwd. Aan de achterkant zitten aansluitingen voor de data en de stroomtoevoer welke worden doorgeschakeld. Na gebruik is alles weer snel uit elkaar te halen en op te bergen in de flightcases.

De verhuur LED schermen zijn er in diverse pixelgrootte.

Wij kunnen u altijd wat voorbeelden van beursstands/evenementen sturen waar we een LED scherm aan hebben verhuurd.

beurs led schermbeurs led scherm

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen over led scherm verhuur? Dan kunt mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

©  2021 copyright www.leddisplayexpert.nl | led scherm verhuur