Chips voor led displays: Sanan

De led-chip is de kern van een led videowall. De kwaliteit en de prijs zullen direct van invloed zijn op de vraag uit de markt. Als het grootste exportland, worden Chinese led-chips door steeds meer en meer videowall gebruikers erkend. We zullen hier een van de populairste en beroemdste Chinese chips introduceren: de Sanan led-chip.
Sanan optoelectronics Co., Ltd.levert een belangrijke bijdrage aan het zgn. nationale ‘863’ programma van de Chinese overheid om een impuls te geven aan Chinese hightech industrie (het programma is maart 1986 gelanceerd, vandaar dat het bekend staat als het 863 project). Sanan optoelectronics heeft een nationaal postdoctoraal onderzoekscentrum en een nationaal technologiecentrum. De onderneming is gevestigd in het noorden van het Xiamen Internationaal Congres- en Tentoonstellingscentrum, en beschikt over een complex van 50.000 vierkante meter met een moderne fabriekscampus.


Vergelijking met andere led-chips

Vergeleken met Cree en Nichia heeft de Sanan led-chip een voordeel in prijs terwijl de kwaliteit voldoet aan de internationale standaard.
De volgende zaken hebben bijgedragen aan de populariteit van de Sanan led-chip:
1.    Sanan optoelectronics beschikt momenteel over de oudste en grootste productiefaciliteit voor panchromatische ultra-heldere led’s en epitaxiale chips. De belangrijkste producten van de onderneming betreffen onder meer saffieren, epitaxiale chips, verpakkingsapparatuur, verlichtingsapplicaties en beschikt over productiefaciliteiten in meerdere delen van Xiamen, Tianjin, Wuhu, Huainan, Quanzhou en andere regio’s.
2.    De chip van Sanan optoelectronics alleen al heeft de helft van de binnenlandse markt van medium en kleine energie-lichtbronproducten. Ook hebben de producten van Sanan optoelectronics wat betreft helderheid en stabiliteit internationaal een leidende positie bereikt, wat ook komt door de relatief lage prijs.
3.    Op de buitenlandse markt werkt Sanan optoelectronics actief samen met buitenlandse ondernemingen. Bijvoorbeeld met Seoul semiconductor, werkt het aan een overzeese productiefaciliteit voor chips. Wat betreft de toepassingen heeft het een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Shun energy. Sanan optoelectronics heeft met succes meer dan 600 binnenlandse en buitenlandse octrooien aangevraagd en verkregen. Met de overname van Lumileds, samen met Seoul semiconductor, heeft Sanan een technologische leidende onderneming met een volwassen salesapparaat in handen waarmee de internationale markt snel voor het opengaat en waardoor ze geleidelijk kan uitgroeien tot een leidende onderneming op de wereldwijde concurrerende markt met merkleveranciers voor led-producten.
Al met al kan de Sana chip uw beste keuze zijn bij de aanschaf van een led display.

 

Produkten die LED display Expert B.V. verkoopt zijn:

 

 

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  Sanan led chips