Een vergelijking tussen Mean Well en G-Energy LED power

I. Een inleiding tot Mean Well

Het in opgerichte Mean Well is een leidende leverancier van stroomschakelaars in de wereld. Mean Well valt op dit moment onder vijf financieel onafhankelijke maar samenwerkende ondernemingen in Taiwan, China, de VS een Europe: Mean Well Enterprises Co., Ltd., Mean Well (GuangZhou) Electronics Co., Ltd., SuZhou Mean Well Technology Co., Ltd., Mean Well USA, Inc. en Mean Well Europe B.V.. De productielijn omvat onder meer AC/DC stroomschakelaars, DC/DC converters, DC/AC omvormers en batterijopladers.

In 1982 richtte Jerry Lin Mean Well enterprise op om voor Apple IBM compatibel stroomschakelaar te leveren als belangrijkste product. De originele merknaam ‘Mean Well’ ontleende hij aan een vertaling uit zijn Engelse woordenboek. De betekenis komt overeen met Lin’s persoonlijke overtuiging: wie goed denkt, met goede bedoelingen en een legitieme onderneming drijft, ongeacht of het capabel is om een nobel doel te behalen, zal moeten volhouden en winnen. Later, overeenkomstig de Engelse uitspraak van ‘Mean Well’ leidde dit tot de Chinese bedrijfsnaam????.

In 1986 namen de OEM/ODM orders voor de elektronische industrie in Taiwan een hoge vlucht, maar Mean Well liet geleidelijk dit business model los en besloot haar eigen merk te ontwikkelen. Gestart werd met de ontwikkeling van stroomschakelaars, waarbij veel aandacht werd besteed aan de kwaliteit en betrouwbaarheid. ‘Mean Well betekent kwaliteitsschakelaars’, met deze slogan wordt feitelijk de oorsprong van de onderneming voortgezet: het leveren van de beste kwaliteit stroomproducten gebaseerd op het geloof in oprechtheid, zodat onze klanten de betrouwbaarheid van het merk kunnen ‘Mean Well’ voelen. Mean Well vertegenwoordigt het ‘merk van betrouwbaarheid’.

In 1993 implementeerde Mean Well ISO9001 en Total Quality Management (TQM). Een compleet kwaliteitssysteem werd ingericht en de ISO9001 werd behaald. Een TQM-comité werd opgezet dat het kwaliteitsbeleid en bedrijfsprincipes van Mean Well duidelijk moest omschrijven. De geest van het merk en de kwaliteitseisen drongen diep door in de dagelijkse werkzaamheden.

 

II Een inleiding tot G-Energy

SHENZHEN G-Energy Technology Co., Ltd. Is opgericht in 2011. G-energy verenigt in zich R&D, productie en verkoop. Het concern heeft toegang tot de R&D, management, professionele ontwikkeling van een reeks gerenommeerde high-techleveranciers uit China en andere landen.

De onderneming is gecertificeerd voor het ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem en ISO TS/16949 kwaliteitsmanagementsysteem voor toeleveranciers van de internationale auto-industrie. En strikt volgens deze beide kwaliteitsstandaarden is de bedrijfsvoering voor alle producten ook in ijn met de EU-richtlijn ROHS&WEEE. Meerdere producten zijn UL, TUV, CCC, CE gecertificeerd. De onderneming streeft naar de titel ‘high-tech ondernemingen in Shenzhen city’, en is een lid van de energieassociatie.

 

De onderneming levert vier stroomseries: 1. Led scherm ultradunne voeding; 2. Led verlichting- en verlichtingsstroomvoeding (waaronder waterproof stroomvoorziening en dimschakelaars); 3, voedingen voor industriële controle en communicatiesystemen; 4. module stroomvoeding. Hier meer led scherm informatie.

Binnen het bedrijf zijn inmiddels meer dan 60 ingenieurs en ander technici werkzaam, die tezamen een enorme hoeveelheid ervaring en creatief en technisch talent bezitten. De company heeft veel geïnvesteerd in geavanceerde productieapparatuur, waaronder circulatieovens voor hoge en lage temperaturen, infrarood temperatuur meten en automatische ATE test. Door haar solide basis, R&D en haar vermogen om te innoveren kan het bedrijf tegemoetkomen aan een reeks aan klantwensen.

De onderneming gaat door haar oriëntatie op mensen, haar altijd innovatieve bedrijfsfilosofie, eerste klas talenten, eerste klas management, eerste klas R & D, eerste klas productie, eerste klas kwaliteit, eerste klas service first-class service de eenentwintigste eeuw in met het grootste potentieel voor de ontwikkeling in de led-industrie: voor de toepassing van led-technologie voorzien in efficiënte, betrouwbare, professionele, geavanceerde voedingen. De gerealiseerde oplossingen en de onderneming eerbiedigen het bedrijfsprincipe om er te zijn ter wille van de gebruiker, om een verantwoordelijke leverancier voor industrie te zijn, met een sociaal verantwoordelijke houding, professioneel, integer en gericht op kwaliteit, zorgvuldig werkend aan kwaliteit en een leidende positie verwervend bij de ontwikkeling en realisatie van voedingstoepassingen voor led’s.

 

III De vergelijking tussen Mean Well en G-Energy LED power.

Mean Well’s industriële stroomtoepassingen worden veelvuldig gebruikt in de led-displayindustrie. Door de hoge betrouwbaarheid is er een goede reputatie opgebouwd. De voeding van led’s is een toepassing die gekenmerkt wordt door de noodzaak van hoge efficiëntie, weinig verlies en die moet voldoen aan de laatste richtlijnen voor voorlichting. In deze markt heeft het Taiwanese Mean Well een goede reputatie. Haar oplossingen worden vooral toegepast in het hogere segment van de led-displaymarkt.

De volgende modellen van Mean Well gebruiken we als voeding: NES350, LRS350 en RSP320. NES350 en LRS350 zijn de algemeen toegepaste modellen. RSP320 heeft een brede spanning (het is niet nodig de spanning voor verschillende landen aan te passen) en is volledig gecertificeerd.

De videowallfabrikanten in Shenzhen gebruiken voor de voeding voor 80% producten van G-Energy. G-Energy producten staan in de led-displayindustrie bekend als ultralicht, ultradun, zeer efficiënt, zeer betrouwbaar en high-tech. Ze hebben de acceptatie van de gebruikers gewonnen door de grote diversiteit aan producten, en de superieure research en ontwikkeling van de technologie die eraan ten grondslag ligt.

We gebruiken voornamelijk G-Energy’s ultradunne model in een aluminium cabinet. Zoals N200, N300, JPS200, JPS300.

 

Produkten die LED display Expert B.V. verkoopt zijn:

 

 

 led scherm - videowall - led wall - led boarding - led reclamebord - led display - led scherm verhuur -   led scherm  producten

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  Een vergelijking tussen Mean Well en G-Energy LED power