Lichtreclame bord kopen?

Voor een lichtreclame bord gaat u naar Leddisplayexpert.

Leddisplayexpert B.V. levert lichtreclame borden met diverse pixelpitch en afmetingen zodat u altijd de beste oplossing heeft voor uw pand. Of u nu op zoek bent naar een groot lcihtreclamebord of een kleine lichtkrant, of het lichtreclame bord nu single color of rgb moet zijn, Led display expert heeft voor u een op maat gemaakte oplossing. Wij leveren de led lichtreclameborden van ongeveer een meter tot vele vierkante meters. Zo hebben we lichtkranten t/m 20 meter lang. En middels de koppeling van kabinetten kunnen we oneindig lange reclameborden bouwen. Alle lichtreclame borden worden door osn op maat gemaakt. Wij adviseren u welk type het beste voor u is en welke onderdelen u het beste kunt gebruiken. 

De lichtreclame borden van Leddisplayexpert zijn zowel voor indoor als outdoor te verkrijgen. Door het gebruik van Epistar leds en Meanwell voedingen krijgen de schermen een hoge lichtopbrengst en een stabiele weergave. Door de hoge kwaliteit van deze onderdelen krijgt u tot 3 jaar garantie en omdat wij de reclameborden zelf laten produceren in 1 van onze fabrieken zijn ze ook nog erg betaalbaar.

lichtreclame bordLichtreclame bord op de gevel in Veendam

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een lichtreclame bord? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

©  2020 copyright www.leddisplayexpert.nl |  lichtreclame bord