Mobiel led scherm

U bent op zoek naar een mobiel led scherm?


Leddisplayexpert.nl levert uw mobiel led scherm in alle soorten en maten. Zowel op een aanhanger als op een vaste wagen. Om te huren of om zelf te verhuren. Deze outdoor schermen worden meestal geleverd in P5, P8 of P10. Het ligt er geheel aan of u een indoor mobiel led scherm of een outdoor mobiel led scherm wilt hebben. De indoor mobiele led schermen zijn vaak gemaakt van een diecating frame zodat ze makkelijk in en uit elkaar te halen zijn. Deze le schermen worden veel gebruikt in de verhuur voor concerten en evenementen.

Onze mobiele led schermen worden gemaakt door fabrikanten met jarenlange ervaring. Hierdoor heeft u altijd een state of the art mobiel led scherm.

Wij geven u op deze schermen 2 a 3 jaar garantie.

Wij kunnen u adviseren welk scherm het beste bij u past. Afhankelijk van de afstanden waarvan het scherm wordt bekeken adviseren we de pixeldichtheid en de grote van het mobiel led scherm.

Led display expert is gespecialiseerd in:
- mobiel led scherm verhuur
- mobiel led scherm verkoop
- indoor led schermen
- ledscherm P1.9
- ledscherm P3
- lichtkranten
- led panels
- mobiel led scherm P5
- mobiel led scherm P10
- mobiel led scherm P16
- mobiel led scherm lease
- mobiel led scherm advies
- ledwalls
- outdoor ledschermen
- videowalls
- led displays
- reclameborden
- led signs


Wilt u meer weten of heeft u vragen over een mobiel led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165

 

 

 

©  2017 copyright www.leddisplayexpert.nl | mobiel led scherm