Reclamebord langs de weg

Wilt u een led reclamebord voor langs de weg kopen? 

Leddisplayexpert levert led reclameborden voor langs de weg in diverse afmetingen. Een outdoor led reclamebord voor langs de weg wordt opgebouwd uit kabinetten. Door deze kabinetten naadloos aan elkaar te koppelen kan bijna elk denkbare  afmeting worden gemaakt.  U zult aan de voorkant niet zien dat het led reclamebord uit kleinere delen is opgebouwd. Afhankelijk van de afstand waarop het led reclamebord wordt bekeken adviseren wij u welk type reclamebord met welke afmeting en met welk type pixel het beste geschikt voor u is. 

De grotere led reclamemasten langs de weg zijn allemaal uitgevoerd in P10 of P16. Meestal worden er DIP leds gebruikt omdat deze een hogere lichtopbrengst hebben dan SMD leds. Als u een kleiner reclamebord zoekt is het wellicht beter om een kleinere pixel te gaan gebruiken omdat de resolutie anders erg laag wordt. Houdt er wel rekening mee dat kleinere leds ook minder lichtopbrengst hebben.

Normering reclameborden langs de weg.

Er is een verschil tussen led reclameborden langs de weg en verkeersinformatiesystemen. Verkeersinformatiesystemen die langs de weg staan moeten volgens de Europese wetgeving voldoen aan de NEN-EN 12966 norm. Dit is voor led reclameborden en led reclamemasten niet het geval. Uiteraard moet u er wel voor zorgen dat uw led reclamebord geen overlast veroorzaakt. De NEN-EN 12966 norm gaat over de kwaliteit van de informatieoverdracht. Dit heeft dus niet alleen te maken met de lichtsterkte maar ook de content/het lettertype etc.

buiten led reclameborden

Omdat deze reclameborden langs de weg buiten hangen zijn ze ip65 of ip67 gecertificeerd. Hierdoor zijn ze weersbestendig en geschikt voor buiten gebruik. De leds hebben een zeer hoge maximale lichtopbrengst tot wel 10.000 NIT.

Een vergunning nodig voor een led reclamebord langs de weg?

U heeft niet altijd een vergunning nodig om een led reclamebord langs de weg te plaatsen. Als het reclamebord bijvoorbeeld aan de gevel komt te hangen van uw bedrijfspand dan kan u op de website van het omgevingsloket bekijken of er een vergunning nodig is. Mocht u er niet zeker van zijn dan is het advies om bij de gemeente informatie in te winnen om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een reclamebord langs de weg? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

reclamebord langs de wegLed reclamebord langs de weg bij de Tango in Almere

 

 

 

 

©  2020 copyright www.leddisplayexpert.nl |  reclamebord langs de weg