Reclamebord lichtbak kopen?

U bent op zoek naar een reclamebord lichtbak?

Een reclamebord lichtbak is de ideale vervanging voor uw standaard lichtbak. U vervangt uw statische bord door een opvallend dynamisch reclamebord voor wisselende digitale uitingen. Hierdoor kunt u veel beter uw klanten informeren en potentiele klanten bereiken die langs uw bedrijfspand lopen of rijden.

Deze reclamebord lichtbakken zijn verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten. De varianten voor buiten zijn waterdicht en hebben een hogere lichtopbrengt zodat ze bij fel zonlicht ook nog zichtbaar zijn. Door de diverse afmetingen van de kabinetten die wij gebruiken kunnen we nagenoeg elke afmeting realiseren. We laten dit dan in onze fabriek op maat maken waardoor het ook nog betaalbaar blijft.

Hieronder ziet u een restaurant die de reclamebord lichtbak gebruikt om het menu weer te gaan geven en het logo van de zaak te tonen.

reclamebord lichtbakReclamebord lichtbak in restaurant

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een reclamebord lichtbak? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

©  2020 copyright www.leddisplayexpert.nl |  reclamebord lichtbak