TRANSPARANT LED SCHERM

U wilt een transparant led scherm kopen of huren?

Leddisplayexpert is gespecialiseerd in alle type led schermen. Dus niet alleen standaard indoor en outdoor led schermen maar ook transparante led schermen.

Waar worden transparante led schermen voor gebruikt?

Transparante led schermen hebben als voordeel dat ze 40 tot 85% lichtdoorlaatbaar zijn. De constructie is zo dat de leds zijn geplaatst op horizontale dunne liggers met de leds naast elkaar.

Tussen deze liggers zitten openingen waar dus licht door kan schijnen. Een tweede voordeel is dat ze hierdoor erg licht zijn uitgevoerd.

Je ziet dan ook dat de transparante led schermen vaak worden gebruikt voor of achter ramen. De ruimte achter het led scherm krijgt zodoende toch lichtinval. Meestal zijn dit kantoren of showrooms van bv autodealers.

Een andere toepassing is bijvoorbeeld op led reclamemasten die maar een maximale windbelasting kunnen dragen. Door een transparant led scherm te plaatsen is de windbelasting lager dan bij een regulier led scherm en kan er dus op dezelfde led reclamemast een groter led scherm geplaatst worden.

transparant led scherm

Binnen of buiten transparant led scherm?

Transparante led schermen zijn er in diverse varianten. Het grootste verschil is de binnen en buiten variant, De buiten varianten zijn waterdicht waar binnen led schermen dit niet hebben. Ook de lichtsterkte varieert. Buiten led schermen hebben een hogere lichtsterkte dan binnen led schermen. Dit is ook bij de transparante schermen het geval.

Waar u als klant wel op moet letten is dat ook de binnen led schermen vaak achhter het raam naar buiten gericht staan. In dit geval heeft u dus wel een outdoor led scherm nodig anders zal de content op het scherm erg flets overkomen als de zon recht op het scherm staat.

Pixelgrootte transparant led scherm

De transparante led schermen hebben diverse pixelgrootte. Het grote verschil met normale led schermen is dat er bij transparante schermen vaak wordt gewerkt met 2 resoluties. Een horizontale en een verticale resolutie. Horizontaal kunnen de leds namelijk wel dicht bij elkaat worden geplaatst maar verticaal iet omdat er nu eenmaal ruimte tussen de led strips moet zitten. Zo is een 3.9 en 7.8 pixel een veel voorkomende pixelgrootte bij transparante led schermen.

Mesh scherm

Om verwarring te vorkomen willen we aangeven dat een mesh scherm hetzelfde is als een transparant led scherm. Het is alleen een andere benaming die uit het buitenland is overgenomen.

Wilt u een transparant led scherm kopen of huren bel dan met onze adviseurs voor advies op maat. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op de site invullen.

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een transparant led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.

 

 

 

©  2020 copyright www.leddisplayexpert.nl |  transparant led scherm