video wall

U bent op zoek naar een video wall?

Led display expert is gespecialiseerd in de levering van uw videowall. Wij leveren videowalls in diverse afmetingen. De schermen zijn vaak opgebouwd uit cabinets of beeldschermen. Dit kan zowel met als zonder naad. Door deze cabinetten of beeldschermen te koppelen kunnen zeer grote schermen/ videowalls ontstaan.

De videowalls van Led display expert zijn zowel in een indoor als een outdoor variant te verkrijgen. Door alleen te werken met de beste fabrikanten die de beste materialen gebruiken als Samsung panelen ,Meanwell voedingen en Epistar leds heeft u de garantie op een lange levensduur. Wij geven dan ook 2 tot 5 jaar volledige garantie. Omdat wij direct inkopen bij de fabrikant leveren wij tot wel 30% goedkoper dan andere leveranciers. Wij geven dan ook een laagsteprijs garantie.

We leveren de videowalls zowel front service als rear service. Dat wil zeggen dat als het scherm aan een muur hangt het er niet af hoeft bij calamiteiten.

Led display expert is gespecialiseerd in:
- videowall verhuur
- videowall verkoop
- videowall lease
- videowall advies
- videowall P1.9 t/m video wall P16
- outdoor led scherm
- indoor led scherm
- reclameborden
- led displays
- grote schermen
- led panels
- lichtkrant
- led signs


Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een videowall? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165

 

 

 

©  2017 copyright www.leddisplayexpert.nl | video wall