winkel led scherm

U bent op zoek naar een winkel led scherm?


Led display expert verkoopt en verhuurt winkel led schermen. Het meest verkochte winkel led beeld is P3.91. Omdat dit prijstechnisch heel interessant is en ook nog goed te zien op afstanden vanaf 4 meter. Door de afstand van de kijker te berekenen kunnen we u adviseren welke grootte uw winkel led scherm optimaal is. Indoor led schermen voor uw winkel hebben we vanaf P0.9.

Snel meer informatie: Bel: 076-7002165 of mail: info@leddisplayexpert.nl

Al onze winkel led schermen zijn opgebouwd uit de beste A- merk componenten. Bekende voorbeelden hiervan zijn Epistar chips, Macroblok drivers om de leds aan te sturen en Meanwell voedingen.

Hierdoor hebben de led schermen een zeer hoge lichtopbrengst en een lange levensduur.

Etalage of winkel led scherm?

Het is van belang om de situatie te bekijken waar het led scherm hangt. Hangt het in de winkel dan is een indoor led scherm geschikt. Hangt het led scherm in de etalage van de winkel dan zal er moeten worden gekeken hoeveel licht er op het led scherm schijnt. Als er te veel daglicht op het led scherm schijnt wordt een indoor led scherm flets. U kunt dan kiezen voor een high brightness led scherm of voor een outdoor led scherm. Outdoor led schermen zijn veel feller dan indoor led schermen. Op de website is hier meer over te vinden.

etalage led schermwinkel led scherm parfumeriewinkel led scherm

Mesh winkel led scherm

Een mesh led scherm heeft als voordeel dat het licht doorlaat. Zo kan u er voor zorgen dat er toch ook licht door het scherm uw winkel binnenkomt. Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij auto showrooms om de showroom niet te donker te laten worden.

winkel led scherm


 

 

 

 

 

 

 

Op onze winkel led schermen krijgt u dan ook minimaal 2 jaar garantie.

Led display expert is gespecialiseerd in:

Wilt u meer weten of heeft u vragen over een winkel led scherm? Dan kunt u mailen naar info@leddisplayexpert.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons bereiken op 076-7002165.
 

led verlichting - led pagina - led wall - led lampen - led reclamebord - led lampen - led expert

©  2019 copyright www.leddisplayexpert.nl |  winkel led scherm